Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys 4 pakt thuisoverwinning

Nadat twee weken geleden de uitwedstrijd nog met 6-1 verloren werd van Brandevoort 3, wisten de boys nu knap de punten in Milheeze te behouden.
MB 4 begon goed aan de wedstrijd en creëerde verschillende kansen, toch wisten de bezoekers op voorsprong te komen. Dit werd gelijk getrokken door een enigszins dubieuze vrije trap op de rand van de 16, welke was uitgelokt en zelf afgewerkt door gastspeler Richard van de Kerkhof. Met een strak schot in de uiterste hoek tekende hij de 1-1 aan. Nog voor rust werd het zelfs 2-1 door een goed uitgespeelde kans, kwam Tom Willems voor de keeper en ronde deze feilloos af.

Na de rust was het weer MB 4 dat het betere voetbal liet zien. Met onder andere , Hans van de Berkmortel (welke een dijk van een wedstrijd speelde). In de 60e minuut onderschepte Huub Jansen de bal, welke deze inleverde bij ook een uitstekend spelende Yorim Smits, die via een prachtige steekbal Tom Willems bediende die deze prima afrond: 3-1.
Toen kwam de tegenstander sterker opzetten en kregen we het moeilijk in het laatste kwartier. Zij scoorde nog de 3-2 maar hier bleef het bij.

De punten waren binnen en werden in de kantine gevierd als zijnde een periodekampioenschap!
Mannen het was een geweldige wedstrijd met veel inzet en goed voetbal.

Was geschreven door gastspeler en sponsor……