Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys boekt knappe winst op BEVO

Milheezer Boys heeft op eigen veld knap gewonnen van sterkhouder BEVO. De Limburgse ploeg was nog in de race voor het kampioenschap, maar kan nu na deze nederlaag alleen nog maar hopen op een wonder. Oranje Zwart lijkt er nu met de titel vandoor te gaan.

BEVO begon met vol goede moed aan de wedstrijd en kreeg wat (kleine) kansjes. Toch speelde de eerste helft zich vooral af op het middenveld, waarbij kansen over en weer spaarzaam waren. BEVO maakte echter het spel en Milheezer Boys probeerde met dodelijke uitvallen gevaarlijk te worden. Voor de rust was het echter een kwestie van aftasten.

Na rust speelde Milheezer Boys meer verzorgd en in balbezit. BEVO kreeg echter wederom de beste kansen, maar hadden het vizier niet op scherp en kon geen tik uitdelen. Na ongeveer 70 minuten spelen wist MIlheezer Boys, na een uitstekend uitgevoerde aanval, door de verdediging van BEVO te komen. Dave Heesakkers kroonde zich tot matchwinner door een perfect uitgespeelde aanval af te ronden. Onverdiend of niet kwam Milheezer Boys knap op voorsprong en kreeg het hoop in een goede afloop. De club uit Beringe zette daarna alles op alles om een gelijkmaker te forceren, zonder succes.

Door deze knappe overwinning ziet het er voor Milheezer Boys goed uit. Door deze knappe thuisoverwinning klimt Milheezer Boys naar de middenmoot van de ranglijst, al is het verschil met de onderste plaatsen minimaal.

Zondag mag Milheezer Boys op bezoek bij Handel, waar het opnieuw alles op alles zal zetten om de punten binnen te halen.

Deel met je vrienden