Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys D1 5e bij spelregelwedstrijden

Op vrijdag 10 april werd in Herkenbosch de jaarlijkse spelregelwedstrijd, georganiseerd door de COVS, gehouden. Ook namens Milheezer Boys hadden we een team van D1 spelers afgevaardigd:

  • Jesse Dovens
  • Kas van Ansem
  • Willem Verbers
  • Joeri van Rooij
  • Coen van Rooij, begeleiding/chauffeur.

Om half 6 werd vertrokken vanuit Milheeze naar Herkenbosch, waar de organiserende club SVH ’39 ons namens de COVS ontving. Om 7 uur werd gestart met de uitleg van de diverse spelrondes, waarna er 4 spelrondes volgden: Schriftelijk, mondeling, videofragmenten en quizvragen.

Onze jongens waren veruit de jongsten, maar deden het prima. We begrepen later dat er oa bij de winnaar ASV jongens meededen die al 1ste elftallen fluiten. Na de diverse rondes werden de uitslagen bekend gemaakt en bleek dat Kas van Ansem individueel als 5e was geëindigd van de 20 deelnemers! Heel knap.

Als groep eindigden we helaas als 5e. De jongens kregen een leuk aandenken en een oorkonde. De 2e plaats was voor BAVOS en de 1e voor ASV ’33.

Om 11 uur ’s avonds waren we met zijn allen weer terug in Milheeze…tijdens de terugreis werd nog in de auto gezellig gekletst en gelachen: de jongens hadden het leuk gevonden…. en niet onbelangrijk: de volgende dag werden wederom de punten in Millus gehouden….

Deel met je vrienden