Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys trekt aan kortste eind in matige wedstrijd

In een matige wedstrijd bij MULO trok Milheezer Boys aan het kortste eind. In Helmond verloor Milheezer Boys met 0-1, door een tegendoelpunt in de slotminuten.
Beide ploegen begonnen matig aan de wedstrijd waarbij Milheezer Boys snel meeging in het spel van MULO: het spelen van de lange bal. Slordig in de passing en met matig positiespel wist Milheezer Boys de wedstrijd niet te controleren. Toch waren er enkele kansen te noteren, o.a. een inzet van Bart Smetsers werd helaas gekeerd door de paal. Doelman Giel van den Broek hield Milheezer Boys goed in de race met enkele knappe reddingen.
Lang leek de wedstrijd uit te lopen op een gelijkspel, helaas was het MULO dat vijf minuten voor tijd de winst binnen wist te slepen. Een doelpunt van Rick van Veghel ging via de onderkant van de lat achter doelman Van den Broek, waardoor MULO met de volle winst de wedstrijd wist af te sluiten.
Volgende week staat er voor Milheezer Boys een belangrijke wedstrijd op het programma als het thuis het op mag nemen tegen Mariahout. Voor Milheezer Boys de taak de wedstrijd van gisteren te doen vergeten. De wedstrijd wordt gespeeld op sportpark ’t Rooi om 14:30.

Deel met je vrienden