Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Versterking technische staf vanaf volgend seizoen

Milheezer Boys heeft voor volgend seizoen Frens Geerlings vastgelegd als assistent-trainer van Richard van de Kerkhof. Hiermee wordt de technischse staf verder aangevuld. Frens Geerlings zal, naast het assisteren van Richard van de Kerkhof bij het eerste elftal, het tweede elftal onder zijn hoede nemen als trainer/coach.

De 36-jarige Frens mag gerust een fervent voetballiefhebber worden genoemd. In zijn loopbaan als speler kwam hij uit voor de selecties van Helmondia, Dijkse Boys en Klein Arsenal. Helaas moest hij noodgedwongen, door blessures, op dit niveau stoppen. Na een korte periode is hij teruggekeerd bij het derde elftal van Helmondia om weer een balletje te gaan trappen. Daar heeft hij nog enkele seizoenen gespeeld waarna hij als trainer verder is gegaan.

Beginnend bij de E-jeugd is Geerlings doorgegroeid naar hogere jeugdelftallen en leidde hij o.a. teams van Helmondia in de hoofd- en eerste klasse voor de jeugd. In de tussentijd behaalde hij de nodige papieren. Hij heeft de ambitie geuit om hoofdtrainer te worden. Deze kans kon hij bij Helmondia helaas niet krijgen waardoor hij is gaan kijken naar een andere club. Via contacten van Richard van de Kerkhof is Geerlings terecht gekomen bij Milheezer Boys.

Voorafgaand aan de training van de selectie afgelopen donderdag heeft Geerlings zich kort voorgesteld aan de groep, waar hij aangeeft uit te kijken naar het werken bij een vereniging als Milheezer Boys.

Geerlings zal vanaf volgend seizoen starten met het leiden en trainen van het tweede elftal en als rechterhand van Van de Kerkhof fungeren bij het eerste elftal.

Deel met je vrienden