Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Belangrijke zege op Ysselsteyn

Daan Verheijen was de held van Milheezer Boys, dat met 2-3 van Ysselsteyn won. Hij was bij alledrie de doelpunten betrokken. Na vijf minuten schoot een speler van Ysselsteyn voor open doel mis. Daarna bleef de thuisploeg de bovenliggende partij. Tegen de verhoudingen in kwam Milheezer Boys op voorsprong. Smetser krulde de bal uit een vrije trap binnen. Daarna was het toch het woord aan Ysselsteyn. De ploeg scoorde in korte tijd twee keer. Nog voor rust kwam Milheezer Boys langszij. Op aangeven van Verheijen maakte Roeland Suijs een fraaie kopgoal. Door wat omzettingen van trainer Richard van de Kerkhof kwam Milheezer Boys in de tweede helft veel beter voor de dag. Dat leidde in de zestigste minuut tot een voorsprong. De corner van Verheijen werd op Bart Smeters teruggelegd. Smetsers ramde vanaf de rand van het zestienmetergebied de bal hoog in het doel. Er volgde een hectische slotfase. Een minuut voor tijd staakte de scheidsrechter de wedstrijd nog vanwege een opstootje.

Milheezer Boys behaalt belangrijke drie punten. In deze wedstrijd ook weer een goede invalbeurt van jeugdspeler Tom Peeters. Verdediger Jaap Royackers, die ook bij de selectie zat viel niet in. Opnieuw krijgen jeugdspelers dus kans in het eerste elftal.

Deel met je vrienden