Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys met lege handen op eigen veld

Milheezer Boys heeft niet weten te winnen van Stiphout Vooruit. Op eigen veld liep het tegen een nederlaag. Stiphout Vooruit wint met 0-3.

Milheezer Boys begon erg sterk aan de wedstrijd, het domineerde de eerste helft en speelde goed verzorgd voetbal. Tegen de verhoudingen in was het echter Stiphout Vooruit dat vlak voor rust op 0-1 kwam. Daarvoor waren er diverse kansen te noteren voor het elftal van trainer Van de Kerkhof van o.a. Dennis Rovers. Maar helaas werden deze niet benut.

Milheezer Boys hoopte in de tweede helft de lijn van de eerste helft door te kunnen zetten en langszijn Stiphout Vooruit te kunnen komen, helaas was het voetballend vermogen in de tweede helft verdwenen waardoor Stiphout Vooruit eenvoudig uit kon bouwen naar 0-2 en 0-3. Dat kwam mede doordat Milheezer Boys achterin risicos nam. Het wilde een gelijkmaker forceren maar wist dit niet te bewerkstelligen.

Door deze nederlaag komt Milheezer Boys op een negende plek in de competitie. Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd naar Ysselsteyn op het programma. Zij verloren vandaag op het nippertje van koploper Oranje-Zwart.

Deel met je vrienden