Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys ontvangt goedlopend Stiphout Vooruit

Carnaval is inmiddels alweer enkele dagen achter de rug en kan de focus opnieuw weer op de hervatting van de competitie. Twee weken geleden opende Milheezer Boys de tweede competitiehelft met een winstpartij op SV Lierop. Nu, met een korte Carnavalsonderbreking, wacht aanstaande zondag op eigen veld Stiphout Vooruit. Een tegenstander die direct ook concurrent genoemd mag worden. Lange tijd stonden beide clubs er niet zo best op en speelde zij onderin de competitie. Nu is zowel Milheezer Boys als Stiphout Vooruit bezig aan een zeer goede reeks. Milheezer Boys staat op een verdiende eerste plaats in de periodestand en Stiphout Vooruit heeft de laatste vijf wedstrijd nog niet verloren.

Milheezer Boys wil dit jaar handhaving bewerkstelligen. Het zit op een goed spoor maar heeft nog een lange weg te gaan. Richard van de Kerkhof is echter erg tevreden over de inzet van zijn groep alswel het spel. Het team maakt wekelijks goede ontwikkelingen en dat belooft veel voor de tweede seizoenshelft. Het gaat ze nu zo goed voor de wind dat ze zelfs bovenaan weten te staan in de tweede periode. Bij winst zondag maakt het een grote kans op de periodetitel. Dat zou natuurlijk een groot succes zijn en verdiend een compliment aan de spelersgroep, dat er als een hecht team staat.

Bij Milheezer Boys wordt een emotionele week afgesloten, nadat er deze week helaas afscheid is genomen van wijlen Huub Verheijen. Ras-supporter van ons eerste elftal en vader van aanvoerder Daan Verheijen. Wij hopen op een grote opkomst aanstaande zondag voor het moment van stilte voor Huub als de steun naar de overwinning van ons eerste elftal.

Tot zondag!

Deel met je vrienden