Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys (onder 23) wint bij ELI

Milheezer Boys heeft afgelopen dinsdag met een samengesteld team (onder 23 jaar) een wedstrijd afgewerkt tegen een selectieteam van ELI. Deze nuttige oefenwedstrijd werd door Milheezer Boys met 0-3 gewonnen.

In deze sportieve wedstrijd kwam Milheezer Boys op voorsprong door Dennis Rovers. Hij werkte een bal van Ruud van der Vrande goed af door de bal diagonaal in het kruis te schieten. De score werd verder uitgebouwd nadat Jeffrey van Berlo de stand op 0-2 zette. Een goed opgezette aanval, die verliep via de flank, werd goed afgewerkt door Van Berlo, waardoor Milheezer Boys met een marge van twee doelpunten de rust in ging.

Na rust kregen beide elftallen goede kansen en werd er door de twee teams goed gevoetbald. Koen van Bommel hield Milheezer Boys echter op de nul, hij keepte een goede partij. Milheezer Boys kwam daarna op 0-3 door Nick Beerkens, die afgelopen zondag ook al wist te scoren voor het eerste elftal.

Voor beide trainers was deze wedstrijd zeer nuttig. Spelers konden minuten maken en na afloop waren beide leidsmannen dan ook content over het verloop van deze wedstrijd.