Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Terugblik eerste seizoenshelft Milheezer Boys

Milheezer Boys heeft een goede eerste seizoenshelft achter de rug. Na 12 wedstrijden staat het op een tiende positie op de ranglijst en heeft de clubs Stiphout Vooruit en Mariahout nog onder zich. Milheezer Boys presteert dus aardig in de vierde klasse en heeft al meermaals laten zien niet onder te hoeven doen voor de overige clubs in deze competitie. Dat ondervondt ook Oranje Zwart in de laatste wedstrijd voor de winterstop, op het nippertje wisten zijn langszij te komen in een zwaarbevochten wedstrijd, een wedstrijd waar Milheezer Boys eigenlijk de volle drie punten verdiende. In Milheeze werd het 2-2. Helaas kreeg het elftal van de nieuwe hoofdtrainer Richard van de Kerkhof te weinig, zoals wel vaker in de eerste seizoenshelft.

“Warme club”
Voor Richard van de Kerkhof is Milheezer Boys zijn eerste ‘klus’ als hoofdtrainer. De oud-voetballer van onder meer Gemert, Dijkse Boys en Mierlo Hout is zelf erg tevreden over zijn eerste maanden als trainer van de club. “Het bevalt hartstikke goed bij deze warme club. Ik ben door de mensen bij Milheezer Boys erg goed opgevangen. Milheezer Boys is een mooie club met een goede groep vrijwilligers. Dat is mooi om te zien” Die ook aangeeft niet precies te weten met wat voor team hij te maken zou krijgen. “Het was moeilijk in te schatten met wat voor team ik te maken zou krijgen, maar het blijkt een leergierige groep te zijn, dat bereid is om beter te worden: als team en individueel.”
Matige start van het seizoen
Milheezer Boys begon het seizoen qua resultaten niet al te best. In de eerste vijf wedstrijden werden maar drie punten behaald, door een winstpartij op SV Lierop in eigen huis. Daarna volgde op eigen terrein de ‘thriller’ tegen Ysselsteyn dat nipt werd verloren met 4-5. In de derby tegen Bavos ging het elftal met harde cijfers onderuit (5-0). Volgens Van de Kerkhof heeft het tijd nodig voor zijn idee van spelen goed wordt uitgewerkt op het veld. De resultaten die volgde zorgden voor een steigende lijn. “De trainingsopkomst is goed en de spelers zijn leergierig, dat maakt het fijn werken met deze groep”.

Steigende lijn
De wedstrijd, thuis tegen MULO, zorgde voor de eerste overwinning een een reeks waarin punten werden behaald. Tegen MULO, dat ook onderin de ranglijst stond, won Milheezer Boys met 1-0, de belangrijke wedstrijd tegen concurrent Mariahout werd vrij eenvoudig gewonnen op vreemde bodem (0-3) en het we

Deel met je vrienden