Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Koploper komt op bezoek voor laatste wedstrijd winterstop

Voordat de winterstop zijn intrede zal gaan doen wacht Milheezer Boys aanstaande zondag nog een lastige thuiswedstrijd tegen koploper Oranje Zwart. Voor Milheezer Boys een zware kluif. De Helmonders staan op de eerste plek en hebben bewezen te beschikken over een goed team met spelers die individueel het verschil maken.

Milheeze trof deze tegenstander al eerder in deze competitie. In de uitwedstrijd op sportpark De Braak wist Milheezer Boys het Oranje Zwart nog knap lastig te maken, ondanks de 2-0 eindstand. Milheezer Boys mist nog steeds enkele belangrijke spelers waar Oranje Zwart naar alle waarschijnlijkheid op volle sterkte zal aantreden. Hopelijk kan Milheezer Boys het de promovendus opnieuw knap lastig gaan maken om met een goed gevoel de winterstop in te gaan.

De wedstrijd wordt afgetrapt om 14:30 op ons eigen sportpark in Milheeze. Hopelijk kan het elftal het thuisvoordeel benutten en we rekenen dan ook weer op de steun van onze supporters.

Tot zondag!

Deel met je vrienden