Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Overtuigende winst voor Milheezer Boys 3

Op een enigszins onwennige tijd (13:00) moest MB3 aantreden tegen Bavos 5. Onder toeziend oog van hoofdsponsor “Meneer Dovens”, werd er met 6-3 afgerekend met Bavos.

Na een enigszins chaotisch begin profiteerde Maarten van een keepersfout, 1-0. Binnen 5 minuten stond er echter weer 1-1 op het scorebord. MB3 hield ondanks verschillende foutjes het betere van het spel. Goed doorjagen op de verdediging van Bavos zorgde ervoor dat Koen nog voor de rust de 2-1 kon aantekenen.

Na de rust werd het veldspel beter, waardoor de kansen vanzelf ontstonden.
Na een goede steekbal van Luc op Maarten, omspeelde hij de keeper en tikte op fraaie wijze de 3-1 binnen. Kort daarop kwam gastspeler Huber aan de bal, omspeelde enkele tegenstanders en werd tegen de grond gewerkt: Penalty. Gelukkig wist een zeer goed spelende Jannes deze koelbloedig te verzilveren: 4-1. Via een gelukkig afstandsschot, welke net onder de lat belande, kon Bavos iets terug doen: 4-2. De 5-2 kwam tot stand door een dubbele een-twee van Koen. Eerst met Geert en daarna met de keeper van Bavos. Na een vrije trap viel de bal richting de achterlijn, deze werd ingehouden door een uitstekend invallende Roy en speelde de bal op Luc. Deze trok de bal voor, waardoor een tweede invaller Tom ,in stelling werd gebracht om de bal op formidabelende wijze af te werken. De 6-2 was een feit. Tot slot schoot Bavos nog een balletje tegen de netten , waardoor de eindstand op 6-3 kwam.

Wij willen de inval-coach Henny bedanken voor de assistentie!