Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys gaat zondag vol goede moed naar Limburg

Zondag gaat Milheezer Boys op bezoek bij het hooggeklasseerde BEVO uit Beringe. De Limburgers staan op een nette 2e plaats en hebben thuis nog geen enkele wedstrijd weten te verliezen: vier keer werd er gewonnen, een keer gelijk.

Milheezer Boys gaat vol vertrouwen op weg naar Limburg. Ondanks het gemis van enkele vaste krachten wist het de afgelopen drie wedstrijden winnend af te sluiten, de spelers die er nu staan doen het uitstekend en vangen het gemis van de geblesseeerde spelers goed op.

Afgelopen zondag werd er gewonnen van Bruheze. Nu wil Milheezer Boys het BEVO ook lastig gaan maken. Kunnen de groen-witten zorgen voor een stunt?

Aanstaande zondag begint de wedstrijd om 14:30 op het sportpark in Beringe. We hopen op jullie steun!

Deel met je vrienden