Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys boekt derde overwinning op rij

In een boeiende en strijdvolle wedstrijd tegen Bruheze heeft Milheezer Boys ook deze wedstrijd winnend weten af te sluiten en heeft het de winnende reeks voort weten te zetten na eerder winstpartijen tegen Mariahout en MULO.
Voor Milheezer Boys was het op eigen veld een weerzien met oud-trainer Mario Plugers, die op dit moment aan het roer staat bij de club uit Brouwhuis. Bruheze stond voorafgaand aan deze wedstrijd op enkele punten voorsprong op Milheezer Boys. Voor de groen-witten was deze wedstrijd van belang zodat het aansluiting weet te houden op de middenmoot.

De wedstrijd ging goed van start. Milheezer Boys leverde, zoals altijd, weer veel strijd en inzet en maakte het daardoor Bruheze vanaf het begin al aardig lastig. Het wist hun gevaarlijke aanvallers goed in touw te houden zodat zij niet gevaarlijk wisten te worden. De inzet en strijd werd beloon nadat Nick Beerkens vanaf rechts goed het overzicht hield en Dave Heesakkers in gelegenheid stelde de 1-0 te maken. Een goede strakke voorzet werd direct door Heesakkers op de schoen genomen en in het doel gewerkt.
Niet veel later wist diezelfde Nick Beerkens goed te reageren op een afvallende bal. De doelman van Bruheze stond iets uit zijn doel waardoor Nick Beerkens de bal met een boog over de keeper schoot en hiermee de 2-0 aantekende. Milheezer Boys ging daardoor met een goed gevoel en ruimere voorsprong de rust in.

Na rust kwam Bruheze feller uit startblokken en maakte vervolgens via Christiaan van Veen de aansluitingstreffer: 2-1. Milheezer Boys bleef strijden om te voorkomen dat Bruheze een aansluitingstreffer wist te maken. Een grove charge op John van den Boomen werd door de scheidsrechter bestraft met een rode kaart waardoor Bruheze verder moest met 10 spelers. De gemoederen liepen kort even op nadat de overtreding werd gemaakt. Uiteindelijk wist Daan Verheijen een vrije trap op rand 16 meter te benutten waardoor het elftal weer uit liep op 3-1. De wedstrijd leek hiermee gespeeld maar Bruheze wist opnieuw door Christiaan van Veen een aansluitingstreffer te maken waardoor de stand nog op 3-2 kwam. Er braken 10 zenuwslopende minuten aan voor Milheezer Boys. Bruheze ging alles op alles zetten om alsnog de gelijkmaker te maken en had hiervoor nog enkele goede kansen, maar werden niet benut. Uiteindelijk kon Milheezer Boys nog profiteren van de geboden ruimte en via Daan Verheijen, die alleen op doel af ging, werd Dennis Rovers in stelling gebracht te scoren waardoor Milheezer Boys de eindstand van 4-2 wist te halen.

Door deze overwinning heeft MIlheezer Boys drie wedstrijden op rij winnend weten af te sluiten. Er werd afgerekend met drie concurrenten. Door deze derde overwinning staat Milheezer Boys op een 9e plek op de ranglijst en mag het volgende week, met vertrouwen, op bezoek bij BEVO.