Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys legt trainers langer vast

Het bestuur van Milheezer Boys heeft afgelopen week de contracten met hoofdtrainer Richard van de Kerkhof en hoofd jeugdtrainer Johnny Nooijen met één jaar verlengd.

Ook in het seizoen 2015-2016 zal Richard van de Kerkhof hoofdtrainer zijn bij Milheezer Boys. Richard is dit seizoen gestart bij Milheezer Boys aan zijn eerste klus als hoofdtrainer, na het behalen van zijn trainerslicentie trainer coach UEFA B. Op dit moment staat het eerste elftal met 9 punten uit 9 wedstrijden op de 10e plaats in de 4e klasse F. Het 2e elftal heeft 10 punten uit 9 wedstrijden en staat op de 8e plaats op de ranglijst. Vereniging en trainer hebben het vertrouwen uitgesproken in een samenwerking voor nog een jaar waarbij de doelstelling blijft het met verzorgd voetbal een stabiele vierde klasser van het vaandelelftal te maken.

Johnny Nooijen zal komend seizoen voor het derde jaar als hoofdjeugdtrainer actief zijn bij Milheezer Boys. Voor Johnny is het de uitdaging een verdere verbetering tot stand te brengen van de jeugdopleiding van Milheezer Boys en van haar technisch jeugdkader. Doelstelling is het opleiden naar vermogen van jeugdspelers en zorgen voor (jaarlijkse) doorstroming van jeugdspelers naar seniorenelftallen.

Wij zijn blij dat beide trainers hebben aangegeven hun contract in Milheeze graag te verlengen zodat wij ook in het jubileumseizoen, in juni 2016 viert Milheezer Boys immers haar 75 jarig bestaan, van hun diensten gebruik kunnen maken.

Bestuur Milheezer Boys

Deel met je vrienden