Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys boekt belangrijke overwinning in Mariahout

Milheezer Boys boekt een belangrijke overwinning op het veld van directe concurrent Mariahout. Dankzij een uitstekende tweede helft werd de winst veilig gesteld. Door de winst stijgt Milheezer Boys weer wat op de ranglijst en krijgt het iets meer lucht, al blijft het onderin kort op elkaar staan.

De eerste helft verliep redelijk gelijkop, maar was het spel matig. Mariahout had het eerste halfuur iets meer veldoverwicht maar kon daarmee niet gevaarlijk worden. Beide teams gingen rusten met een 0-0 stand.

In de tweede helft gingen echter alle remmen los en speelde Milheezer Boys een hele goede helft. Mariahout kwam er zelden aan te pas en door doelpunten van Daan Verheijen, met twee poeiers en Dennis Rovers, een bekeken lob-bal werd de stand al snel op 0-3 bepaald.

Milheezer Boys speelt de eerstvolgende wedstrijd thuis tegen Bruheze op zondag 23 november om 14:30.

Deel met je vrienden