Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys voor duel met belangen naar Mariahout

Aanstaande zondag staat een belangrijk duel op het programma voor het eerste elftal. Het team van trainer Richard van de Kerkhof gaat op bezoek bij Mariahout, dat afgelopen zondag de laatste plaats overnam van Milheezer Boys.

Milheezer Boys boekte afgelopen zondag een belangrijke thuisoverwinning tegen MULO. Ondanks het gemis van een aantal basisspelers heeft het elftal met veel strijd en inzet de 3 punten in Milheeze weten te houden door een doelpunt van Dave Heesakkers. Deze knappe teamprestatie leverde niet alleen de volle winst op, maar ook een plekje omhoog op de ranglijst. Degene die afgelopen zondag de laatste plaats overnam is de tegenstander van zondag: Mariahout.

Mariahout speelde afgelopen seizoen nog om promotie voor een plek in de 3e klasse, maar hebben het net niet weten te halen. Dit seizoen gaat het wat moeizamer voor de geel-blauwen. Zij zullen er zondag echter, voor eigen publiek, alles aan doen om de wedstrijd winnend af te sluiten. Voor Milheezer Boys zijn de 3 punten echter van belang om de aansluiting te gaan houden. Voor Milheezer Boys is het dus zaak om met een zelfde instelling als tegen MULO ervoor te gaan zorgen dat de punten meegenomen kunnen worden naar Millus.

Zondag wordt er om 14:30 afgetrapt op sportpark “De Heibunders”. We hopen dat de vele (trouwe) supporters de weg naar Mariahout weten te vinden om het elftal te steunen in deze belangrijke pot.

Tot zondag!

Deel met je vrienden