Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Terechte overwinning van Bavos op Milheezer Boys in derby

Milheezer Boys verliest met ruime cijfers de derby tegen Bavos. Het elftal van Richard van de Kerkhof ging met 5-1 onderuit. Een geflatteerde uitslag, zeker gezien de felle en goede start van Milheezer Boys. Dat Milheezer Boys een moeilijke middag zou krijgen stond vooraf al vast. Bavos is een directe kandidaat voor de titel in deze klasse en Milheezer Boys heeft het zwaar, op de laatste plek op de ranglijst.

Direct vanaf het begin werd en goed gevoetbald door Milheezer Boys, wat zelfs voor wat gevaar voor het doel zorgde. Helaas werden de eerste speldenprikjes niet beloond. De eerste twintig minuten had Milheezer Boys zeker het betere van het spel. Echter was het rond de 25e minuut een doelpunt van Bavos. Een afstandschot van Bavos speler Tim van Lierop vloog over doelman Tom Verschuijten in het doel van Milheezer Boys waardoor Bavos, enigzins tegen de verhoudingen in, op voorsprong kwam. Door het doelpunt leek het elftal aangeslagen kon Bavos beter in het spel komen. Uiteindelijk wisten ze voor rust nog uit te lopen op een geflatteerde 2-0 en 3-0.

Na rust was het Bavos dat de wedstrijd dicteerde en het spel maakte. Milheezer Boys kwam totaal niet meer in de wedstrijd en liet zich vrij tam leiden naar meerdere tegendoelpunten. De 5-0 werd uiteindelijk vlot achter elkaar genoteerd. Ruud van de Vrande, die een goede wedstrijd speelde, wist uiteindelijk nog wat eer te behalen voor Milheezer Boys. Hij schoot in de slotfase van de wedstrijd een vrije trap goed binnen: 5-1.

Voor Milheezer Boys komen er moeilijke en zware tijden aan. De ploeg zal punten moeten behalen om van de onderste plaats om te komen. De komende weken treft het (directe) concurrenten als MULO en Mariahout, die samen met Milheezer Boys de onderste drie plekken bezet. Aanstaande zondag wacht de eerste belangrijke horde: dan komt MULO op bezoek in Milheeze. Zij wonnen de laatste wedstrijd met 3-1 van Handel en hebben wellicht hiermee de weg naar boven ingeslagen.

Deel met je vrienden