Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Aanvalslust MIlheezer Boys niet beloond in doelpuntrijke wedstrijd

In een doelpuntrijke wedstrijd heeft Milheezer Boys echter niet de punten in huis weten te houden. Ysselsteyn wist uiteindelijk de gelukkige te zijn in de wedstrijd die eindigde in 4-5.
Het elftal van Milheezer Boys had maar één opdracht: winnen. Door de aansluiting te houden onderin waren drie punten van levensbelang. Milheezer Boys startte de wedstrijd direct goed. Binnen 20 minuten was er al een 2-0 stand te zien op het scorebord door doelpunten van Nick Beerkens en aanvoerder Daan Verheijen. Hij wist een penalty te verzilveren. Door twee standaardsituaties kwam Ysselsteyn echter op gelijke hoogte voor rust: 2-2.
Na rust speelde de groen-witten goed, scherp en overtuigend maar liep het helaas tegen een counter aan die Ysselsteyn effectief wist te benutten: 2-3. Na dit doelpunt was het echter weer Milheeze dat het spel bepaalde en het initatief in handen nam. Daan Verheijen wist zijn tweede van de middag te noteren: 3-3. Met veel positiewisselingen en veel snel spel werd het Ysselsteyn een aantal keer goed moeilijk gemaakt en bleef Milheezer Boys maar aanvallen. Door een goede uitbraak was het echter Ysselsteyn dat weer de leiding nam: 3-4. Met nog minder dan tien minuten op de klok ging echter Ruud van de Vrande als stormram mee naar voren om het onderste uit de kan te halen. Na een communicatiefout wist Ysselsteyn echter te profiteren en liep het uit naar 3-5. Een eigen doelpunt van Ysselsteyn zorgde nog voor wat spanning in de slotseconden maar helaas bleef het bij een stand van 4-5.
Milheezer Boys kan tevreden zijn over het vertoonde spel en inzet. Het had de volle winst verdiend, maar de aanvalslust werd niet beloond.