Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Week van de scheidsrechter

Geen vereniging kan zonder ze: de scheidsrechters. Week in, week uit zorgen scheidsrechters in heel Nederland ervoor dat 1,2 miljoen mensen van het voetbalspelletje kunnen genieten. En natuurlijk ook in Milheeze. Zonder scheidsrechter wordt het namelijk nogal lastig om een wedstrijd te spelen. Des te belangrijker om de scheidsrechters even in het zonnetje te zetten. Van 4 tot en met 12 oktober is het dan ook de Week van de Scheidsrechter waarin we alle scheidsrechters in Nederland, en dus ook in Milheeze bedanken voor hun bijdrage aan het voetbal.

Milheezer Boys is dan ook trots op haar scheidsrechterskorps en wil ze niet alleen bedanken, maar ook stimuleren om vooral zo door te gaan. Vorig jaar hebben zich namelijk al een aantal nieuwe scheidsrechters aan het team toegevoegd, en dat willen we graag dit jaar weer doen. Dus lijkt het je leuk om bijvoorbeeld voor je eigen voetbalwedstrijd een andere wedstrijd te fluiten? Dat kan! Meld je dan aan bij Gerrie Nooijen (wedstrijdzaken@milheezerboys.nl)

Van 4 tot en met 12 oktober is het dus de Week van de Scheidsrechter. Denk er dus even goed bij na dat we niet zonder de circa 30.000 scheidsrechters in Nederland kunnen!

Deel met je vrienden