Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys lijdt onverdiende nederlaag bij Stiphout Vooruit

Op bezoek bij Stiphout Vooruit heeft Milheezer Boys geen punten mee naar huis kunnen nemen. In een wedstrijd waar Milheezer Boys het overwicht had blijft het echter met lege handen.

Milheezer Boys was, buiten de eerste tien minuten gezien, de bovenliggende partij. Met verzorgd voetbal vonden de groen-witten steeds de vrije man op het middenveld, iets waar Stiphout Vooruit moeite mee had. Daarmee kreeg Milheezer Boys het beste van het spel. Helaas viel in de 23e minuut het doelpunt aan de andere kant. Dirk Relou speelde de bal niet overtuigend terug op doelman Rex Beekmans en bracht het daarmee aanvaller Teun Welten in de gelegenheid te scoren. Welten profiteerde optimaal van de foute terugspeelbal van Relou. Het doelpunt bracht Milheeze echter niet van slag en deed het wat terug via Erik Slegers. Die de bal, na een goede voorzet van Daan Verheijen, in doel wist te werken.

Na rust gaf Milheezer Boys de wedstrijd uit handen. Stiphout Vooruit kwam vlak na rust weer op voorsprong nadat Van de Vorst een vrije trap wist te benutten. Het was aan doelman Rex Beekmans te danken dat de stand toen niet direct verder uitliep. Met een gestopte strafschop hield hij de teller voorlopig op twee tegendoelpunten. Milheezer Boys kreeg daarna nog enkele goede kansen maar wist deze niet te benutten. Het gezegde luidt dan dat, wanneer je ze zelf niet maakt, de tegenstander dit dan doet en zo geschiedde: Teun Welten maakte voor Stiphout de derde en bracht de stand naar 3-1.

Ondanks het goede voetballende spel was het Stiphout dat uiteindelijk met de drie punten er vandoor ging. Het spel van Milheezer Boys ziet er goed en verzorgd uit echter is het vizier voorin nog niet op scherp. Volgende week een nieuwe ronde en dus nieuwe kansen. Milheezer Boys neemt het dan op tegen Ysselsteijn.

Deel met je vrienden