Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Leuk duel verwacht tussen Stiphout Vooruit en Milheezer Boys

Na de overwinning van afgelopen weekend tegen Lierop, staat dit weekend het uitduel met Stiphout Vooruit op het programma. De doelstelling in Stiphout is hetzelfde als die van afgelopen zondag: winnen.

Tegen Lierop werden zondag, met veel strijd en inzet, de eerste drie punten van het seizoen binnengehaald. Stiphout Vooruit kende een moeizame start in deze competitie. De club uit Helmond boekte ook afgelopen zondag pas haar eerste winst. Handel werd verslagen met 2-4. Dat de resultaten tegenvallen in Stiphout is duidelijk. Stiphout Vooruit had en heeft de intentie zo lang mogelijk bovenin mee te zullen doen, maar helaas voor hen gaat dat nog niet zoals gehoopt.

Milheezer Boys wacht dus een moeilijke wedstrijd op het veld van Stiphout Vooruit. Wij hopen echter dat jullie, supporters, het elftal zullen gaan steunen in Stiphout Vooruit en er samen voor kunnen zorgen dat de volgende drie punten meegenomen kunnen worden naar Milheeze. Aftrap a.s. zondag is om 14:30 op Sportpark Molenven.

Tot zondag!

Deel met je vrienden