Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys krijgt eindelijk loon naar eigen werken

Milheezer Boys heeft de eerste drie punten van het seizoen binnen. Op eigen veld moest Lierop het afleggen tegen het elftal van Richard van de Kerkhof. Milheezer Boys won met 2-0.

De wil om te winnen was direct te zien, beide elftallen waren echter goed aan elkaar gewaagd. Het was dat het vooral in de passing onrustig was, want daardoor kon Milheezer Boys niet overtuigend zijn. Lierop had op voorsprong kunnen komen. De Lieropse aanvoerder Dirk van Vlokhoven traptte de bal, middels een vrije trap, op de lat. De beste kans in de eerste helft was voor Dave Heesakkers. Hij kwam oog in oog met de doelman van Lierop maar wist zijn kans niet om te zetten in een doelpunt waardoor de teams met 0-0 gingen rusten.

Na de thee kwam Lierop het sterkste uit het kleedlokaal. Dat resulteerde in enkele kansen, maar gescoord werd er niet. De wedstrijd werd wat feller en het was vooral Milheezer Boys dat liet zien graag de punten in Milheeze te willen houden. Het was dan niet het mooiste voetbal, gestreden werd er voor iedere bal. Lierop had het moeilijk tegen het compacte verdedigen. Rond de 60e minuut bracht Richard van de Kerkhof Dennis Rovers in het veld voor de vermoeide Twan Nooijen. Dat bleek een goede wissel te zijn. Dennis Rovers was direct gevaarlijk en wist het de Lieropse achterhoede meermaals moeilijk te maken. In de 83e minuut was het dan eindelijk raak en werd Milheezer Boys beloond. Een mooie voorzet van Dennis Rovers belandde op het hoofd van Ruud van de Vrande die de bal tegendraads in het doel wist te koppen. Een opluchting voor het elftal en de supporters. Lierop koos na het doelpunt voor de aanval en ging achterin één op één spelen. Hierdoor kon Milheeze goed van de ruimte profiteren en counterde het zichzelf naar 2-0. Via Dennis Rovers kwam de bal voor de voeten van Giel van de Broek, die de bal rustig langs doelman Van Grotel schoof. Aan het einde van de wedstrijd kreeg Milheezer Boys nog een strafschop toen Dennis Rovers, na het passeren van drie verdedigers, onderuit werd getikt. Twan Bukkems mistte echter helaas deze penalty waardoor scheidsrechter Vereijken gauw genoeg daarna voor het einde floot.

Milheezer Boys pakt hiermee haar eerste drie punten van dit seizoen en beloont het zichzelf na een wedstrij