Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys doet zichzelf tekort in Helmond

Milheezer Boys heeft ook aan de derde competitiewedstrijd in deze competitie geen punten overgehouden. Oranje Zwart won, niet eenvoudig, met 2-0 van onze groen-witten.

Aanvaller Giel van den Broek in duel”Goede instelling, werklust en bij vlagen goed voetbal, helaas onszelf niet beloond” sprak trainer Richard van de Kerhof na afloop van het duel in Helmond. Milheezer Boys kwam goed uit de startblokken, waar het vooral goed stond als team. Daardoor werd het Oranje Zwart moeilijk gemaakt waar zij vooral de eerste 30 minuten veel moeite mee hadden. Heel veel kansen werden er daardoor niet gecreërd. Het was een goede manier om het technisch elftal, waarover Oranje Zwart beschikt, tegen te houden. Milheezer Boys loerde daarom vooral op de counter en die uitbraken waren gevaarlijk wat twee kansen opleverde. Echter werden deze niet benut en stond het vizier niet op scherp.

giel-van-den-broek-milheezer-boys-oranje-zwart

Na rust kreeg Oranje Zwart het betere van het spel en werd het gevaarlijker. Milheezer Boys stond echter goed zijn mannetje en wist weinig weg te geven, wat gepaard ging met vooral veel strijd en inzet. Een kans voor John van den Boomen was er, nadat hij de bal voor zijn voeten kreeg bij een corner. Zijn inzet werd echter op de doellijn gekeerd door een verdediger van Oranje Zwart. De Helmonders kwamen echter later wel op een 1-0 voorsprong, enigzins uit het niets. Met een bekeken bal scoorde van Lierop voor Oranje Zwart het doelpunt.

Oranje Zwart maakt doelpunt tegen Milheezer Boys
milheezer-boys-oranje-zwart

Milheezer Boys bleef echter wel gevaarlijk en toonde bij vlagen goed voetbal door positiespel. Het had meer verdiend maar helaas viel het doelpunt aan de andere zijde. Oranje Zwart kon opgelucht ademhalen nadat Yahiaoui voor de Helmonders 2-0 wist te maken. Op zijn inzet was doelman Rex Beekmans helaas kansloos.

Al met al speelde Milheezer Boys vandaag een goede wedstrijd en had het zichzelf wellicht wat meer moeten belonen. Het elftal blijft stappen maken, met dat in het achterhoofd komen de punten vanzelf, hopelijk aanstaande zondag. Dan komt Lierop op bezoek, een elftal waar Milheezer Boys het vaak lastig tegen heeft. Desondanks wordt er met veel vertrouwen naar die wedstrijd uitgekeken. Tot zondag, 14:30, op ons sportpark. Het elftal rekent op jullie steun!

Deel met je vrienden