Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys zondag naar promovendus Oranje Zwart

Aanstaande zondag vervolgt Milheezer Boys de competitie met een uitwedstrijd naar Oranje Zwart in Helmond. Dat Milheezer Boys een stroeve start kent hoeft niet onder stoelen of banken geschoven te worden. Toch is het elftal vastberaden om daarzondag een ommekeer aan te geven. Een gemakkelijke opgave wordt dat allerminst want Oranje Zwart heeft een sterk, technisch elftal.
De Helmondse club wordt zelfs al deels gezien als outsider voor de titel in 4F.

Oranje Zwart is de afgelopen twee jaar opeenvolgend gepromoveerd. De Helmonders komen van de zesde klasse en wisten vorig jaar, via de nacompetitie, te promoveren naar de vierde klasse.
In een tweeluik werd het Limburgse Grashoek verslagen waardoor het elftal van trainer Burhenne zijn opwachting mag maken in de vierde klasse. Oranje Zwart kent een aardige start. De eerste wedstrijd werd gewonnen van ex-trainer Mario Plugers en zijn elftal Bruheze en afgelopen week vocht het
elftal zich knap terug in en tegen Handel (2-2).

Milheezer Boys heeft echter in de voorbereiding en beker laten zien goed voor de dag te kunnen komen tegen sterkere tegenstanders. Daarnaast is de wil om de eerste punten van het seizoen binnen te halen enorm groot. Aanstaande zondag weten we hoe de situatie na drie wedstrijden is.
Gaat Milheezer Boys de eerste punten halen op sportpark De Braak of blijft het voorlopig steken op de kille ‘nul’?

Zondag wordt er om 14:30 afgetrapt. Wij hopen dat onze trouwe supporters de weg naar Helmond weer weten te maken.

Tot zondag!

Deel met je vrienden