Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys verliest door slappe tweede helft

Milheezer Boys heeft ook haar tweede wedstrijd niet weten te winnen. Op bezoek bij Liessel kreeg het elftal, enigzins geflatteerd, 5 doelpunten om de oren.

De wedstrijd werd twijfelend geopend door Milheezer Boys en het was in de beginfase vooral Liessel dat sterker aan de wedstrijd begon. Na ongeveer 20 minuten had Milheezer Boys meer controle over de wedstrijd en kwam het steeds beter in het spel. Na een klein half uur werd dat spel beloond met een doelpunt. Verdediger Erik Slegers rukte op naar voren waar hij na een lange rush in tweede instantie de bal in het doel kon werken: 0-1. Daarna was het aan Milheeze om de wedstrijd al voor rust te moeten beslissen. Hans Cornelissen had de 0-2 op zijn schoen maar zijn poging ging helaas over het doel.

Er leek geen vuiltje aan de lucht maar na rust was het Liessel dat het initiatief overnam en veel feller was dan Milheezer Boys. Liessel dwong veel meer af en gooide wat meer strijd in het veld. Al snel werd dat beloond en kon de 1-1 worden genoteerd. Afspraken werden niet goed nagekomen waardoor Liessel eenvoudig, vooral met de lange bal, het Milheezer Boys lastig maakte. Doordat Milheezer Boys voorin wat wilde forceren kon Liessel achterin de gegeven ruimte makkelijk benutten. Liessel liep uit naar 5-1.

Aanstaande zondag wacht Oranje Zwart uit Helmond. De Helmondse ploeg geldt als een van de titelkandidaten in deze klasse. Het is te hopen dat Milheezer Boys heeft geleerd van de wedstrijd in Liessel en dat zij de eerste drie punten mee nemen naar Milheeze. Zondag wordt er afgetrapt om 14:30 op sportpark De Braak in Helmond.

Deel met je vrienden