Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys 2 verdiend meer dan een gelijkspel

Milheezer Boys mocht vandaag op bezoek bij Handel voor de tweede competitiewedstrijd. Afgelopen week werd er met ruime cijfers verloren van Stiphout Vooruit 2 met 1-5 en vandaag het doel dat recht te gaan zetten in Handel. Zij wonnen overigens het eerste duel met 1-4 op het veld bij NWC 5.

Milheezer Boys startte de wedstrijd niet onaardig. Het was vooral de eerste 15 minuten even zoeken maar daarna werd er beter gespeeld. Desondanks was het Handel dat het openingsdoelpunt wist te maken. Een effectieve kapbeweging van de Handelse aanvaller zorgde ervoor dat hij de bal langzaam, maar met een mooie krul, achter doelman Tom Verschuijten wist te werken. Daarna pakte Milheezer Boys het spel weer op en werd er geduldig naar een opening gezocht. Die opening werd gevonden via Dirk van Thiel die vanaf de linkerzijde Niels vd Berkmortel vond en hem de hoek in stuurde. Niels hield het overzicht en bracht met een goede strakke voorzet spits Giel van de Broek in de gelegenheud de bal binnen te werken. Met een 1-1 ruststand zochten beide teams de kleedkamers op.

De tweede helft startte beide zijdes wat rommelig, echter kreeg Milheezer Boys hierin wel het betere van het spel. Handel werd hooguit gevaarlijk met snelle uitbraken. Milheezer Boys had zich sneller moeten belonen met een doelpunt maar vooral de laatste bal was niet goed genoeg om een doelpunt te kunnen maken. Er waren verschillende kansen te tellen maar deze werden helaas nu omgezet in doelpunten. In de slotfase ontsnapte een Handelse verdediger aan een rode kaart. Vanuit het middenveld werd Giel van de Broek diep gestuurd maar hij werd door de verdediger, die al op de grond lag, met twee handen vastgehouden aan zijn enkels. De scheidsrechter bestrafte dit maar met een gele kaart. In de slotfase kreeg echter ook Handel nog haar beste kans de wedstrijd te beslissen, maar de aanvaller, die op slechts 10 meter stond, schoot niet overtuigend en kon eenvoudig worden gepakt door Tom Verschuijten.

Milheezer Boys had meer verdiend dan dit gelijkspel maar wist zelf helaas niet vaker het doel te treffen. Volgende week komt in Milheeze NWC 5 op bezoek, een oude bekende want afgelopen seizoen werd er ook twee keer tegen Asten gespeeld. Milheezer Boys wist beide van deze wedstrijden niet te winnen. De wedstrijd wordt zondag gespeeld om 11:30.

Deel met je vrienden