Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys zondag op bezoek bij Liessel

Aanstaande zondag speelt Milheezer Boys haar de tweede competitiewedstrijd een uitwedstrijd bij Liessel. Beide ploegen stonden na afloop van hun eerste wedstrijd in de vierde klasse met lege handen. Milheezer Boys had een valse start tegen Handel (0-3) en Liessel ging met harde cijfers onderuit bij Ysselsteyn. De Liesselse ploeg verloor daar met 5-1.

Aanstaande zondag, 14:30, trappen de elftallen in Liessel af. Milheezer Boys wil graag de eerste drie punten gaan halen, terwijl Liessel er uiteraard ook alles aan zal gaan doen om de grote nederlaag van afgelopen week recht te gaan zetten voor eigen publiek. Dat belooft in ieder geval een mooie wedstrijd te gaan worden.

We zien jullie a.s. zondag uiteraard weer graag in Liessel om het elftal hierbij te steunen!

Deel met je vrienden