Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys verliest van effectief Handel

Milheezer Boys is de competitie gestart met een nederlaag. In de thuiswedstrijd was tegenstander Handel effectiever en won het vrij eenvoudig: 0-3.

Milheezer Boys begon direct niet lekker en kon daardoor ook niet in de wedstrijd komen. In de passing werden soms slordige fouten gemaakt en kon het daarom niet gevaarlijk worden. Handel werd bij de eerste echte aanval wel gevaarlijk en zette dat direct ook op het scorebord: 0-1. Op slag van rust scoorde Handel opnieuw, bij aanval nummer 2, het tweede doelpunt. Mark de Waard zorgde voor een 0-2 ruststand.

Na rust ging Milheezer Boys op jacht naar de aansluitingstreffer. Het elftal had iets meer in te brengen en als gevolg van een aantal tactische omzettingen werd Milheezer Boys wat gevaarlijker op de helft van Handel. Milheezer Boys bleef er vol voor gaan, werkte hard, maar helaas zonder resultaat. Ook niet toen in de slotfase Handel ver terug werd gedreven op eigen helft. In de laatste minuut wist Handel nog de 0-3 aan te tekenen.

Aanstaande zondag staat de uitwedstrijd tegen Liessel op het programma. Aanvang 14:30

Deel met je vrienden