Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Selectie met goede moed competities in

Aanstaande zondag staan de eerste competitiewedstrijden voor zowel het eerste als het tweede elftal op het programma. Milheezer Boys neemt het thuis op tegen VV Handel en Milheezer Boys 2 mag het, ook thuis, op gaan nemen tegen Stiphout Vooruit.

Milheezer Boys 1 is klaar voor de competitie. De groenwitten hebben onder trainer Richard van de Kerkhof duidelijk stappen gemaakt. Tijdens de voorbereiding heeft Milheezer Boys vooral op tactisch gebied veel getraind. Daarnaast werden de wedstrijden voor de beker goed gespeeld. Afgelopen zaterdag werd er weliswaar met ruime cijfers wel verloren van tweedeklasser ZSV, maar kan het elftal vooral goede moed halen uit de eerste helft daarvan.

Handel is voor Milheezer Boys geen onbekende. De gemeentegenoot werd vorig jaar ook al getroffen in de competitie. Twee keer werd er, vrijwel kansloos, verloren van deze goede tegenstander. De eerste wedstrijd, gespeeld in Handel, werd verloren met 3-0. De return, in Milheeze, werd met ruimere cijfers verloren: 0-5. We hopen jullie allemaal terug te zien zondag op ons sportpark! Er wordt een mooie wedstrijd verwacht. Aftrap is, zoals je bent gewend, om 14:30.

Milheezer Boys 2 neemt het op tegen Stiphout Vooruit 2. Ook voor hen geen onbekende tegenstander. Vorig seizoen werd er van het schaduwelftal twee keer gewonnen, desondanks is het uiteraard afwachten wat voor elftal zij dit jaar op de been gaan brengen. Ondanks dat wordt ook deze wedstrijd met vertrouwen tegemoet gezien.

Helaas kent het tweede elftal een wat mindere voorbereiding en kwam het vooral tekort in de bekercompetitie tegen SJVV 2 en Deurne 4. Afgelopen dinsdag werd er verloren van Deurne (3-1) waar ook werd verloren van SJVV 2 (0-3). De eerste wedstrijd, tegen ZSV, werd er gemakkelijk gewonnen met 3-7.

Voor het tweede elftal nog wat werk aan de winkel maar vol vertrouwen de competitie in. Zij spelen a.s. zondag om 11:30 op ons sportpark.

Deel met je vrienden