Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys stelt winst veilig in eerste helft

Milheezer Boys heeft haar tweede bekerduel winnend afgesloten. In en tegen Lierop wonnen de groen-witten met 1-2.

Ondanks de hevige regenval kon de wedstrijd toch doorgang vinden. Op het kunstgrasveld begon Milheezer Boys wat afwachtend maar wist het vrij snel goed in het spel te komen en dat resulteerde gauw in de 0-1 door een doelpunt van Twan Bukkems, hij schoot de bal snoeihard in de touwen. Daarna wist Milheezer Boys het tempo en het spel te bepalen. Na een fantastische aanval, over vier schijven, kwam de bal in de voeten van aanvaller Dave Heesakkers die Daan Verheijen bediende en hem de 0-2 liet aantekenen.

Na rust zakte het spelbeeld en kwam Lierop beter en beter in de wedstrijd. Milheezer Boys werd meer teruggedrongen en de passing werd steeds slordiger. Daardoor kwam Milheeze niet goed in de gelegenheid de wedstrijd te controleren en gaf het Lierop meer hoop de stand gelijk te trekken. Het spel resulteerde in een tegendoelpunt na een aanval van Lierop: 1-2. Dankzij doelman Rex Beekmans, die met een paar knappe reddingen Milheezer Boys op de been hield, was Lierop niet in staat een gelijkspel op het scorebord te zetten. Milheezer Boys kreeg door de gegeven ruimte nog wel 3 kansen om de wedstrijd op slot te gooien maar de kansen werden helaas gemist.

Zaterdag om 18.00 uur wacht in Zeilberg ZSV. Dan mag Milheezer Boys het op gaan nemen tegen de tweedeklasser. ZSV opent daarmee tevens haar vernieuwde accommodatie, waarna diverse activiteiten gepland staan.

Deel met je vrienden