Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys 3 wint oefenduel overtuigend

Milheezer Boys 3 speelde vandaag een oefenwedstrijd tegen ZSV 4. In de 10e minuut miste Luc nog een penalty, maar vervolgens kwam de groen witte trein op stoom. Tom maakte na een goede aanval de 1-0. Richard scoorde daarna met een fraaie lob de 2-0. Dit was tevens de ruststand. Na rust ging millus gewoon verder waar het in de eerste helft mee eindigde, Scoren. Remco maakte na weer een goede aanval de 3-0. ZSV scoorde nog tegen, maar de marge werd direct hersteld. Jannes maakte een schitterend kopdoelpunt uit een goede corner van Maarten. Remco maakte daarna de 5-1. ZSV scoorde in de laatste minuut 5-2.

Milheezer Boys 3 speelde een goede wedstrijd en gaat met volle moed de competitie tegemoet.

Deel met je vrienden