Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys verliest in slotminuut van SJVV

Vooraf leek het een zware opgave te zijn voor Milheezer Boys. SJVV, die vorig seizoen nog om promotie speelde naar de tweede klasse, kwam voor het eerste bekerduel op bezoek in Milheeze.

Van klasseverschil was de eerste helft geen sprake. Milheezer Boys maakte het SJVV direct lastig door fel van start te gaan. SJVV had hier duidelijk problemen mee. Rond de 20e minuut kwam Milheezer Boys op een verdiende 1-0 voorsprong. Na een goede actie van Twan Nooijen belandde de bal bij Twan Bukkems die een afgemeten voorzet wist te geven op Daan Verheijen die de bal hard in de verre hoek wist te plaatsen: 1-0. Milheezer Boys bleef goed voetballen en kwam er met uitvallen veelvuldig goed uit. SJVV had meer balbezit maar wist nauwelijks kansen, enkel wat schoten uit de tweede lijn. In de 44e minuut ging Dave Heesakkers vrij op de doelman af, maar wist zijn kans niet om te zetten in een doelpunt waardoor de ruststand op 1-0 bleef.

Na rust schroefde SJVV het tempo wat op maar echt gevaarlijk werden ze hiermee niet. Milheezer Boys hield het veld goed compact en kwamen de afspraken goed na. In de 65e minuut kwam SJVV op een 1-1 stand. Na een uitbraak van SJVV op links slalomde de speler een aantal Milheezer Boys spelers voorbij en werd hierbij neergehaald waarna de gegeven strafschop werd benut.

Milheezer Boys liet hiermee het hoofd niet hangen en knokte voor een goed resultaat. Lange tijd leek het op een 1-1 af te stevenen totdat in de 88e minuut uit het niets de 1-2 werd gemaakt.

Milheezer Boys kan terugkijken op een goed gespeelde wedstrijd, helaas was de score hier niet naar.
Aanstaande dinsdag gaat Milheezer Boys op bezoek bij SV Lierop (18:45) en hopen daar de stijgende lijn door te zetten.

Deel met je vrienden