Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys 2 op gelijke hoogte in oefenduel met RK PVV 1

Milheezer Boys heeft in een oefenwedstrijd met RK PVV 1 uit Helmond met 2-2 gelijk gespeeld.
De doelpunten aan zijde van Milheezer Boys werden gescoord door Dirk Relou en Tom Willems.

Voor RK PVV 1 was dit haar eerste oefenduel in de voorbereiding. De vijfdeklasser is afgelopen week gestart met haar voorbereiding.

De wedstrijd werd aardig gecontroleerd door het tweede elftal van Milheezer Boys. Echter kwam PVV al snel in de beginfase op voorsprong waar de spits attent reageerde op het loslaten van de bal van onze doelman. Hij profiteerde en bracht PVV op voorsprong. Tegen het einde van de eerste helft wist Dirk Relou de stand gelijk te trekken door na een goede aanval de bal in het doel te werken. Kort daarop maakte PVV nog haar tweede doelpunt waardoor de russtand van 1-2 werd genoteerd.

In de tweede helft, die wat rommelig begon kreeg Milheezer Boys haar kansen, maar wist deze niet te verzilveren. Tegen het einde van de wedstrijd was het dan toch raak en maakte Tom Willems de terechte 2-2. Voor het tweede elftal een goede oefenwedstrijd met het oog op de start van de competitie.

Aanstaande dinsdag speelt een mix van MIlheezer Boys 1 en 2 een wedstrijd in Brandevoort. Aanvang is 20:00.

Deel met je vrienden