Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Verdienstelijk gelijkspel tegen Boekel Sport

In de tweede oefenwedstrijd van de voorbereiding trof Milheezer Boys tegenstander Boekel Sport, afgelopen seizoen geëindigd op een verdienstelijke plek in de derde klasse.

Milheezer Boys begon de wedstrijd sterk. Boekel Sport, dat met 22 spelers naar Milheeze was gereisd, werd in het begin aardig teruggedrongen door het spel van Milheezer Boys. Er waren al enkele kansen waar Milheezer Boys op voorsprong kon komen, maar daar trof het helaas veelvuldig de doelman. In een tegenstoot van Boekel Sport, en tevens de eerste echte kans, was direct raak en schoot Niek Schuijers Boekel op een 0-1 voorsprong. Daarna kwam de wedstrijd meer in balans en werd het vooral op het middenveld uitgevochten. In een uitbraak van Nick Beerkens aan de rechterzijde bracht hij de bal voor op Dave Heesakkers die uiteindelijk de bal achter zijn standbeen door in het doel wist te werken waardoor beide teams met een 1-1 stand de rust in gingen.

In de tweede helft verscheen er een compleet ander elftal van Boekel Sport op de mat en waren er enkele wisselingen bij Milheezer Boys. Boekel Sport drong meer aan maar echt in de problemen kwam Milheezer Boys niet. Met enkele kansen over en weer is de 1-1 een terechte uitslag. Volgende week zondag staat er voor zowel Milheezer Boys 1 als MB2 de volgende wedstrijden op het programma alvorens de bekerwedstrijden worden gespeeld. Milheezer Boys 1 ontvangt WEC 1 uit Schijndel/Wijbosch (13:00) en het tweede elftal speelt een oefenduel tegen RK PVV 1 uit Helmond om 11:00.

Deel met je vrienden