Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Welkom bij Milheezer Boys!

Welkom bij Milheezer Boys! We zijn blij dat je lid bent geworden van onze vereniging. Namens de groen-witten hopen we dat je veel plezier zult beleven aan het voetbal en alles wat onze club te bieden heeft.

 

 

Contributie informatie

De contributie wordt geïnd via automatische incasso. Bij aanmelding als lid teken je een machtiging voor deze incasso. Je kunt kiezen voor een halfjaarlijkse of jaarlijkse afschrijving. Meer details vind je op onze contributiepagina.

Clubkleding bij Sportshop Laarbeek

We hebben een samenwerking met Sportshop Laarbeek, die ons voorziet van een compleet clubkledingpakket. Van trainingspakken en wedstrijdkleding tot presentatiekleding, alles is beschikbaar in hun webshop. Bezoek de Milheezer Boys webshop voor meer informatie.

Fysio en blessurepreventie

Als club hebben wij een overeenkomst t.a.v. de medische begeleiding met Fysiotherapie Jeurissen & Van den Ingh. Wekelijks zijn er verschillende mogelijkheden om een inloopspreekuur te bezoeken voor medisch advies. Op donderdag avond is er op de club zelf ook een mogelijkheid om binnen te komen lopen van 18:15 u tot 18:45 u. Lees meer over fysiotherapie en clubsupport hier.

Sportiviteit en respect

Milheezer Boys hecht veel waarde aan een plezierige en veilige sportomgeving. We werken samen met trainers en leiders om agressie en pesten te voorkomen. Bij problemen kun je contact opnemen met onze vertrouwenspersoon.

Wedstrijdtenues

Dankzij onze sponsoren hebben alle teams gesponsorde wedstrijdshirts. De broeken en sokken dienen zelf te worden aangeschaft (zie Clubkleding). Sokken zijn verkrijgbaar in de kantine. Deze kleding is bedoeld voor wedstrijden en moet netjes worden onderhouden.

Rookvrij sportpark

Vanaf juli 2024 is ons sportpark volledig rookvrij. Dit helpt kinderen te beschermen tegen de verleiding om te gaan roken en voorkomt schadelijk meeroken. We vragen iedereen om zich aan deze regel te houden.

Afgelastingen

Bij slecht weer kunnen wedstrijden worden afgelast door de KNVB of door onszelf. De teamleider of trainer informeert de spelers hierover. Houd contact met hen om op de hoogte te blijven.

Vervoer naar uitwedstrijden

De teamleider stelt aan het begin van het seizoen een vervoersschema op voor uitwedstrijden. We hebben altijd minimaal vier auto’s nodig. Als het jouw beurt is, zorg dan voor vervoer, ook als je zelf niet kunt rijden.

Supporter zijn

Het is geweldig voor de kinderen als je hun wedstrijden bijwoont. Kom gerust kijken en moedig ze aan. Het biedt ook een mooie gelegenheid om samen te praten over de wedstrijd. Je support je kinderen en het team altijd met respect.

Vrijwilligers

Onze vereniging draait op vrijwilligers. We vragen alle ouders en leden om regelmatig een bijdrage te leveren. Dit kan variëren van begeleiden van teams tot helpen bij evenementen. Jouw hulp is essentieel voor het voortbestaan van onze activiteiten.

Douchen na trainingen en wedstrijden

Voor alle teams is douchen na elke wedstrijd verplicht. Dit is belangrijk voor de hygiëne en als cooling down. Als je kind niet kan of mag douchen, meld dit dan aan de leider of het bestuur.

Zoekgeraakte spullen

Geef gevonden voorwerpen af in de keuken van de kleedlokalen (tegenover kleedlokaal 4). Trainingspakken en jassen raken vaak zoek; zet daarom de naam van je kind in deze kledingstukken.

Trainingen

Het trainingsschema vind je bij de teamindelingen op onze website. De trainingen beginnen eind augustus/begin september. Je ontvangt hierover bericht van de teamleider. Trainingen zijn verplicht en afmelden moet tijdig bij de trainer gebeuren. Mini’s trainen eens per week en vanaf JO-8 wordt er twee keer per week getraind.

Contactgegevens

Voor verdere vragen en informatie kun je altijd terecht bij het bestuur of de trainers. Bekijk de contactpagina voor de juiste contactgegevens.