Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Corona maatregelen

Beste vereniging,
Binnenkort komt u op bezoek bij Milheezer Boys. Wij brengen u via dit bericht graag op de hoogte van onze Corona-maatregelen.

1. Wij verzoeken u zich te houden aan de basisrichtlijnen van het RIVM:

– Was regelmatig uw handen

– Hoest en nies in uw elleboog

– Schud geen handen

– Verkoudheidsklachten? Blijf thuis

– Houd afstand tot elkaar

2. Mensen met Corona-gerelateerde klachten zijn uiteraard niet welkom op ons sportpark.

3. Houd buiten het speelveld overal de 1,5 meter afstand in acht.

4. Voor jeugdwedstrijden tot en met JO18 geldt de 1,5-meter regel niet en hebben we één kleedkamer per team beschikbaar. Bij deze teams mogen maximaal 2 volwassenen gelijktijdig in de kleedkamers aanwezig zijn.

5. Voor seniorenteams hebben we een beperkt aantal kleedkamers beschikbaar. In basis hebben wij voor alle bezoekende teams twee kleedlokalen ter beschikking inclusief douchegelegenheid. Indien dit niet het geval is zullen wij dit tijdig kenbaar maken. Kleed je dus snel om en douche vlot: maak plaats voor je teamgenoot die staat te wachten! Wij vragen u te zorgen voor een toewijzing van de kleedkamers aan spelers binnen uw team.

6. Toeschouwers zijn vanaf 29 september jl tot nader order helaas niet meer welkom. Voor de teams t/m JO18 geldt dat chauffeurs niet onder de noemer toeschouwer vallen, zij mogen de wedstrijd van het betreffende team wel bekijken.

7. Voor de teams t/m JO18 geldt dat tijdens of na de wedstrijd geen ranja / thee zal worden verstrekt. Breng allemaal je eigen drinken mee.

8. Voor alle wedstrijden geldt dat er namens Milheezer Boys verantwoordelijke personen tbv wedstrijdzaken aanwezig zullen zijn. De kantine zal als wedstrijdsecretariaat worden ingericht, u kunt zich hier melden, de bestuurskamer blijft gesloten.

9. Bij wedstrijden van het 1e elftal mogen naast de aanwezige spelers en hun stafleden maximaal 3 bestuursleden van de bezoekende vereniging aanwezig zijn. Tevens mag 1 persoon als media-afgevaardigde aanwezig zijn. Deze personen dienen in het bezit te zijn van de in de 4e klasse F uitgegeven bestuurspas en dienen deze op verzoek te kunnen tonen.

10. Wanneer u door teveel afwezigen de wedstrijd niet kunt spelen, neem dan contact op met onze wedstrijdsecretaris:
a. Wedstrijdsecretaris junioren en pupillen Margo Pulles: 06-42370203
b. Wedstrijdsecretaris senioren Yvonne Eikelenboom: 06-12780875

Kantine:
1. Vanaf 29 september jl is de kantine helaas tot nader order gesloten.

Wij verzoeken u de inhoud van deze brief te delen met de spelers en staf van het team. Wij rekenen op uw begrip en wensen u een sportieve wedstijd toe op Sportpark ’t Rooi in Milheeze!

 

Namens het Bestuur,

Milheezer Boys