Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Cas Kuunders pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ASV’33

Cas Kuunders pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ASV’33

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – ASV 33 aan jullie voor:  Cas Kuunders!

Cas Kuunders

Mijn naam is Cas Kuunders.
Ik ben 7 jaar oud en zit in groep 3 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Willem, mijn mama Lieke en mijn zusjes heten Liz, Fem & Lyn.
Ik voetbal bij de Mini’s van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclubs zijn PSV en Real Madrid en de beste speler vind ik Cristiano Ronaldo.
Het leukste aan voetbal vind ik goals maken en de bal afpakken.
Later wil ik profvoetballer worden!
Mijn hobby’s zijn voetballen en gamen.

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden