Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Raf van den Elsen pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ELI

Raf van den Elsen pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ELI

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – ELI aan jullie voor:  Raf van den Elsen!

Raf van den Elsen

Mijn naam is Raf van den Elsen
Ik ben 6 jaar oud en zit in groep 2 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Ruud en mijn mama Elle en mijn zusje heet Isa.
Ik voetbal in team mini’s van Milheezer Boys.
Mijn favoriete voetbalclub is PSV en de beste speler vind ik Kylian Mbappé.
Het leukste aan voetbal vind ik dat je met je vrienden kunt sporten. Mijn hobby’s zijn quad rijden, buiten spelen en voetballen.
Later wil ik met papa in de bouw werken.

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden