Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Sam Vogels pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Bavos

Sam Vogels pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Bavos

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – Bavos aan jullie voor:  Sam Vogels!

Sam Vogels

Mijn naam is : Sam Vogels.
Ik ben 7 jaar en zit in groep 3 van de Kastanjelaar.
Ik voetbal in het team van JO-8 van Milheezer Boys.
Mijn papa heet Paul en mijn mama Sandy. Ik heb ook een grote broer Levi die bij JO-14 speelt.
Mijn favoriete clubs zijn Ajax en Milheezer Boys.
Het leukste aan voetbal is dat ik bijna altijd een helft doe keepen.
Later wil ik net zo goed kunnen voetballen als Twan vd Vrande en ook keepen net als Nick Borsboom.

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden