Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Job Lenssen pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Mifano

Job Lenssen pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Mifano

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – Mifano aan jullie voor:  Job Lenssen!

Job Lenssen

Hoi allemaal,

Ik ben Job Lenssen, ik ben 7 jaar oud en voetbal bij de Milheezer Boys JO-8. Ik vind het superleuk om pupil van de week te mogen zijn! Ik heb een broertje Noud en een zusje Bo en mijn papa en mama heten Johan en José. Ik zit in groep 3 van de Kastanjelaar, mijn hobby’s zijn voetballen, rondfietsen op een crossfiets en spelen op de Nintendo Switch! Verder eet ik graag pizza en houd ik niet van kip.
Mijn favoriete voetbalclub is PSV en ik ga graag naar de wedstrijden kijken in het stadion met ome Martijn. Noa Lang en oud PSV-er Cody Gakpo vind ik de beste voetballers! Het allerleukste aan voetbal vind ik dat ik er veel van kan leren.
Ik wens het eerste elftal een hele mooie wedstrijd en ik denk dat ze zeker gaan winnen!

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden