Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Geslaagd zaalvoetbaltoernooi voor Milheezer Boys jeugd

Geslaagd zaalvoetbaltoernooi voor Milheezer Boys jeugd

In sporthal Molenbroek in Gemert vond zaterdag 6 januari een fantastisch zaalvoetbaltoernooi plaats voor de jeugd van Milheezer Boys. Met een enthousiaste opkomst van de mini’s, JO8, JO9, JO10, JO11, JO12, JO14 en JO17, werden de ochtend en middag gevuld met spannende wedstrijden, schitterende doelpunten en vooral veel plezier voor iedereen!

Het zaalvoetbaltoernooi bood een uitstekende gelegenheid voor de jeugdspelers om hun vaardigheden op de proef te stellen in een andere setting tijdens de winterstop en is een goede voorbereiding op de tweede helft van het voetbaljaar.

Het toernooi was niet alleen een sportief hoogtepunt, maar ook een gezellig samenzijn voor spelers, ouders en supporters. De lachende gezichten op en naast het veld getuigden van een geslaagde dag waarin sportiviteit en plezier hand in hand gingen.

Met dit zaalvoetbaltoernooi sluit Milheezer Boys de winterstop op een positieve manier af. De jeugd heeft zich goed kunnen voorbereiden op de aankomende wedstrijden in de nieuwe competitie op het veld. De club kijkt vol vertrouwen uit naar een succesvol vervolg van het seizoen en bedankt alle deelnemers, vrijwilligers en supporters voor hun betrokkenheid en enthousiasme. Op naar een sportief en plezierig vervolg van het voetbalseizoen!

 

Deel met je vrienden