Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Gijs is pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Oostrum!

Gijs is pupil van de week tijdens Milheezer Boys – Oostrum!

Bij elke thuiswedstrijd van ons eerste elftal schitteren er speciale sterren op ons sportpark: de ‘pupillen van de week.’ Deze jonge voetballers staan in de schijnwerpers en beleven een onvergetelijke middag op ons sportpark. We stellen hierbij graag onze Pupil van de Week voor de wedstrijd Milheezer Boys – Oostrum aan jullie voor:  Gijs van den Berkmortel!

Gijs van den Berkmortel

Hallo allemaal! Mijn naam is Gijs van den Berkmortel en ik woon op d’n bult. Samen met papa Niels, mama Loes en zussen Fleur en Linde. Ik voetbal nu bij J09, en ik hoop dat ik later net als opa Jan en papa bij het eerste van de Milheezer Boys mag spelen. Ik ben fan van Ajax, en ben al een paar keer gaan kijken in de Arena. Dat lijkt me wel wat, om daar te voetballen! Zondag mag ik de aftrap doen. Wil je mij zien scoren, kom dan kijken om half drie!

WAT DOET EEN PUPIL VAN DE WEEK EIGENLIJK?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden