Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

René en Cas pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – MVC

René en Cas pupillen van de week tijdens Milheezer Boys – MVC

René Kuunders (links op de foto) en Cas Verschuijten (rechts) zijn aanstaande zondag onze pupillen van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – MVC! René en Cas spelen bij Milheezer Boys JO8. Hierbij stellen ze zichzelf alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: René Kuunders

Hallo iedereen, ik ben René, ik ben 7 jaar oud. Ik voetbal bij J08 en keepen vind ik leuk. Ik woon in de peel op een boerderij. Mijn hobby’s zijn zwemmen en voetballen. Mijn favoriete voetbalclubs zijn milheezer boys en PSV. Ik vind het leuk dat ik deze week de Pupil van de week mag zijn.

Groetjes René Kuunders

Even voorstellen: Cas Verschuijten

Hoi

Mijn naam is Cas Verschuijten, ik ben 7 jaar oud en zit in groep 4 van Basisschool De Kastanjelaar.

Ik voetbal bij JO-8 en dat is super leuk. Ik ben vaak de verdediger.

Ik woon met mijn papa, mama, broer Jur en zus Nina op de boerderij aan de Hoeven 9 in Milheeze.

Hier heb ik lekker de ruimte om te voetballen met mijn vrienden.  Ik vind het ook leuk om bij de koeien, kalfjes en schapen te helpen.

Verder hou ik van knutselen en spelletjes spelen op de Nintendo.

Later wil ik stoer en sterk worden !

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden