Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Milheezer Boys verlengt met hoofdtrainer Roy Manders

Milheezer Boys verlengt met hoofdtrainer Roy Manders

Hoofdtrainer Roy Manders blijft aan bij Milheezer Boys. Het bestuur heeft het contract van Manders met een jaar verlengd, waardoor hij ook in het seizoen 2023-2024 aan de slag blijft als hoofdtrainer.

Zowel de club als de spelers zijn erg tevreden met de samenwerking met Manders en kijken uit naar het vervolg onder zijn leiding. “We zijn ontzettend blij dat we Roy nog een jaar langer aan ons kunnen binden” aldus voorzitter Janko Akkers. “Hij heeft bewezen wat hij waard is als hoofdtrainer en we zijn ervan overtuigd dat hij ons nog verder kan brengen.

Milheezer Boys staat momenteel 9e in de ranglijst en ging de winterstop in met een reeks van vijf ongeslagen wedstrijden. De club hoopt dat de samenwerking met Manders zal bijdragen aan een succesvol vervolg van het seizoen en kijkt uit naar een goed resultaat in het tweede deel van het seizoen.

 

 

 

Roy Manders Milheezer Boys

Deel met je vrienden