Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Joep Leenders pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SPV

Joep Leenders pupil van de week tijdens Milheezer Boys – SPV

Joep Leenders is aanstaande zondag onze pupil van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – SPV. Joep speelt bij Milheezer Boys JO10-2 en stelt zich hierbij alvast aan jullie voor!

Even voorstellen

Hallo allemaal,

Mijn naam is Joep Leenders. Ik ben 9 jaar en speel bij JO10-2, het liefst sta ik als spits in het veld. Mijn andere hobby’s zijn mountainbiken, op de brommer crossen bij oma en sleutelen aan tractoren. Mijn broer Jelle speelt ook bij Milheezer Boys, papa is trainer van zijn team.

PSV is mijn favoriete club en Cody Gakpo vind ik de beste speler van dit moment. Later wil ik tractormonteur worden.

Tot zondag!

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden