Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Hey scheids, bedankt!

Hey scheids, bedankt!

Van 1 oktober 2022 tot en met 9 oktober 2022 is het weer de week van de scheidsrechter. Een week waarin we stil staan bij deze belangrijke vrijwilliger tijdens de wedstrijden die er elke week weer worden gespeeld. 

Scheidsrechters zijn belangrijk voor spelplezier en sportiviteit voorafgaand, tijdens en na de wedstrijd. De KNVB, maar ook andere sportbonden, hebben om deze reden één week per jaar uitgeroepen om bij deze groep vrijwilligers stil te staan, de week van de scheidsrechter. Dit past helemaal bij waar Milheezer Boys als vereniging voor staat. Een respectvolle en veilige omgeving, niet alleen voor spelers, ook zeer zeker ook voor onze scheidsrechters, begeleiders en welke andere vrijwilliger dan ook.

 

 

Scheidsrechters bij Milheezer Boys zijn onmisbaar

Milheezer Boys heeft goede en enthousiaste scheidsrechters waar we trots op zijn. Laten we daarnaast zeker ook niet de ouders of onze senioren-spelers vergeten die ook, soms in het zonnetje maar ook wel eens in de stromende regen, de wedstrijd als scheidsrechter begeleiden. Zonder al deze scheidsrechters is er geen enkele wedstrijd mogelijk, laten we daar bij stil staan, laten we daar onze dank aan uitspreken.

Hey scheids, bedankt!

Simpele woorden die geen moeite kosten, maar juist deze week is een mooie week om eens extra stil te zijn bij de inzet van onze scheidsrechters. Bedank ze juist deze komende thuiswedstrijd nog eens extra en spreek je waardering uit. Wij hopen bij onze vereniging ook de komende jaren nog te kunnen vertrouwen op deze waardevolle vrijwilligers.

 

 

 

Deel met je vrienden