Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Wes van Beek pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ASV’33

Wes van Beek pupil van de week tijdens Milheezer Boys – ASV’33

Wes van Beek is aanstaande zondag pupil van de week tijdens de wedstrijd Milheezer Boys – ASV’33. Wes speelt bij Milheezer Boys JO-9 en stelt zich hierbij alvast aan jullie voor!

Even voorstellen: Wes van Beek

Mijn naam is Wes van Beek en ik ben 8 jaar oud. Ik zit in groep 5 van basisschool De Kastanjelaar.
Mijn papa heet Mario en mijn mama Lia. Ook heb ik een broer, hij heet Cas.
Ik voetbal in team JO9-01 van Milheezer Boys.
Mijn favoriete club is het Nederlands elftal, en dan maakt het niet uit of het de mannen of de vrouwen zijn. Maar samen “oranje” aanmoedigen vind ik leuk!
Ik ben trots als ik samen met mijn team in het groene shirt op het veld sta. Het liefst ben ik nu verdediger. Ik moet nog goed oefenen voor een beter schot. Dan wil ik misschien wel aanvaller zijn. Naast voetballen doe ik aan judo en speel ik een muziekinstrument namelijk: bariton. Later wil ik brandweerman worden.

Wat doet een pupil van de week eigenlijk?

Iedere pupil krijgt een mooi Milheezer Boys wedstrijdshirt (Club van 50). De pupil loopt warm met de spelers, gaat mee de kleedkamer in, loopt mee in de opkomst op het veld, neemt de aftrap en scoort het eerste doelpunt. Daarna gaat de pupil mee rond met de lotenverkoop langs het veld.

Deel met je vrienden