Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Kantine op donderdag gesloten voor tenminste drie weken

Kantine op donderdag gesloten voor tenminste drie weken

In verband met de aangescherpte coronamaatregelen zijn we genoodzaakt om de kantine op donderdagavond voor tenminste drie weken te sluiten.  Zodra er meer duidelijkheid is, zullen wij jullie hier en op onze social media kanalen verder informeren over de stand van zaken op ons sportpark.

Verder verwijzen we naar NOC*NSF die een lijst met veelgestelde vragen opgesteld heeft over het sportprotocol en corona. Op nocnsf.nl/sportprotocol vind je altijd de meest actuele versie van het sportprotocol.

We hopen dat deze maatregelen van korte duur zijn en we jullie snel weer in onze kantine mogen en kunnen ontvangen.

Deel met je vrienden