Afgelastingen

Op dit moment zijn er geen afgelastingen bekend

Han van Rosmalen verlengt bij Milheezer Boys

Han van Rosmalen verlengt bij Milheezer Boys

Han van Rosmalen en Milheezer Boys gaan een jaar langer met elkaar door. De trainer uit Stiphout is momenteel bezig aan zijn tweede seizoen bij onze club en plakt hier dus nog minimaal een jaar aan vast.

Met de 48-jarige van Rosmalen heeft Milheezer Boys een trainer in huis die prima past bij onze spelersgroep en vereniging. Het bestuur heeft er dan ook alle vertrouwen in dat ze de succesvolle samenwerking met de trainer verder uit kunnen bouwen. “Beide partijen willen de bijzonder prettige samenwerking graag in het seizoen 2020-2021 voortzetten” aldus voorzitter Janko Akkers. “Han had al voor twee jaar getekend, met daarbij een evaluatie in december 2019”. Tijdens deze evaluatie is besloten om de samenwerking met nog een jaar te verlengen.

Han van Rosmalen is sinds 2018-2019 als hoofdtrainer actief in Milheeze. Hij volgde hiermee Dennis Wouterse op nadat hij voorheen trainer was bij ASV’33. Helaas kon hij in zijn eerste seizoen een fantastisch jaar niet bezegelen met een promotie naar de derde klasse. In Weert was SV Laar destijds in de promotiewedstrijd een klein maatje te groot. Dit seizoen staat zijn elftal op een elfde plek in de vierde klasse.

Wij wensen Han veel succes in zijn komende periode!

Deel met je vrienden